Meclis Canlı

SOGEM plan ve proje toplantısı yaptı


24.12.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Sosyal Gençlik Masası (SOGEM) 2019 yılı öncesi plan ve proje toplantısı gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Spor Dairesi Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam edecek olan SOGEM, yeni yıl öncesi tanışma ve planlama toplantısında bir araya gelerek yeni projeleri konuştu.

Düğerek Sosyal Tesisleri Toplantı Salonunda yapılan ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin farklı bölümlerinden öğrencilerin katıldığı toplantıda sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin planlaması ile ilgili fikir paylaşımında bulunuldu.

SOGEM gençleri sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yönlendirmek, gençler arasında değişim programları yapılmasını sağlamak, gençlerin topluma uyumlu olmalarını sağlamak, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek, gençlerin sorunlarına yardımcı olmak, rehberlik ve danışmanlık yapmak, iletişim ve dayanışma duygularını güçlendirmek, sanata ve bilime duyarlı bireyler yaratmak amaçlarından hareketle çalışmalarına devam edecek.