Meclis Canlı

Söğüt-Bozburun yolunda asfalt çalışmaları tamamlandı


12.07.2019


-Muğla Büyükşehir Belediyesi önemli turizm bölgelerinden birisi olan Marmaris ilçesine bağlı Söğüt-Bozburun yolunu asfaltlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

-Söğüt Mahallesi Muhtarı İdris Keskin; ”4 aylık muhtar olmama rağmen Büyükşehir Belediyesinin mahallemizde yaptığı güzel hizmetlerden çok memnunuz” dedi.

Vatandaşların güvenli ve modern yollarla sevdiklerine ulaşmalarını sağlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla genelinde sorumluluk alanlarındaki yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Marmaris ilçesine bağlı Söğüt-Bozburun yolunun 7 kilometrelik kısmı Muğla Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaptığı çalışmalarla asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun mesaisi sonucu yaklaşık 10 gün içerisinde tamamlanan 7 kilometrelik Söğüt-Bozburun yolu, çalışmaların ardından turizme bölgesine yakışır modern ve konforlu görünüme kavuştu.

Büyükşehir Belediyesi’nin mahallesinde yaptığı yol çalışmalarını yakından takip eden Söğüt Mahallesi Muhtarı İdris Keskin şunları söyledi;” Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler yaklaşık 10 gündür mahallemizde yol çalışmalarını sürdürüyordu. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Söğüt-Bozburun yolumuz asfaltlanarak çok güzel hale geldi. 4 aylık muhtar olmama rağmen Büyükşehir Belediyesinin mahallemizde yaptığı güzel hizmetlerden çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız herhangi bir isteğimiz olduğunda kapısının bizlere her zaman açık olduğunu belirtiyor. Mahallemde yapılan güzel çalışmalar nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Dr. Osman Gürün’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum.”