Meclis Canlı

Söğüt Mahalle Sakinlerinden Büyükşehir’e Teşekkür


20.08.2015

Marmaris İlçesi Söğüt Mahalle sakinleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına mahallelerinde yaptığı 12.5 kilometrelik asfalt kaplama çalışması nedeniyle Belediye çalışanlarına teşekkür yemeği verdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, İl genelinde yoğun olarak sürdürdüğü asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Marmaris İlçesinde Bayır, Söğüt ve Bozburun Mahallerini kapsayan 12.5 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştiren Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerine, Söğüt Mahalle sakinleri tarafından teşekkür yemeği verildi. Söğüt Mahalle’sinde bir restoranda gerçekleşen organizasyona Fen İşleri Daire Başkanı Hida Kılıç’ın yanı sıra Söğüt mahalle muhtarı Nurettin Kutlu, Orhaniye muhtarı Cem Dinç, mahalle sakinleri ve asfalt döküm çalışmalarında görevli personel katıldı.

Kutlu’dan Büyükşehir Belediyesine Teşekkür

Yemekte konuşan Söğüt Mahalle Muhtarı Nurettin Kutlu, çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesinin tüm birimlerine teşekkür etti. Kutlu “ Mahallemizde bir yol sorunu vardı Belediyenin yaptığı çalışmayla sorunumuz ortadan kalkıyor. Bu çalışmada emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün’e ve tüm Daire Başkanlarına tek tek teşekkür ediyorum” dedi. Kutlu, ayrıca mahalle sakinlerinin çalışmalardan çok memnun olduğunu belirterek zaman içerisinde daha güzel çalışmaların yapılacağını inandığını söyledi.

“Çalışmaları Kısa Sürede Tamamladık”

Söğüt Mahallesindeki asfalt kaplama çalışmaları hakkında bilgi veren Fen İşleri Daire Başkanı Hida Kılıç çalışmaların sona erdiğini ve bu bölgedeki yolların artık daha güvenli olduğunu söyledi. Bayır, Bozburun ve Söğüt Mahallelerinde toplam 12 bin 500 metrelik bir asfaltlama çalışması yaptıklarını söyleyen Kılıç, Salı günü başlayan çalışmaların sona erdiğini belirtti. Kılıç yaptığı açıklamada çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini ve Muğla’nın daha güvenli yollara sahip olması için bütün personelle gereken özveriyi göstereceklerini vurguladı.