Sosyal Belediyecilik Anlayışına Yakışır Hizmetler Devam Ediyor

10.03.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Evde Bakım Hizmetleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Evde Bakım Hizmetleri aylık değerlendirme ve bilgilendirme toplantısında ekiplerin şubat ayı içerisinde toplam 1146 haneyi ziyaret ederek 1029 vatandaşa tıbbi müdahalede bulunduğu belirtildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç konu ile ilgili yaptığı açıklamada, düzenlenen aylık değerlendirme toplantılarının, Muğla ili genelinde Evde Bakım Hizmetlerinde görev yapan personellerin bir araya gelmesi, yapılan hizmetlerin değerlendirilmesi ve vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak için görüş alışverişinde bulunulması açısından oldukça verimli geçtiğini söyledi. Hacı Koç; “ Evde Bakım Hizmetlerinde görev yapan personelimiz özverili bir çalışma gerçekleştiriyor. Şubat ayı içersinde ekiplerimiz 1146 haneyi ziyaret ederek bir çok ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaştılar. Evde Bakım Hizmetleri ile ulaştığımız vatandaş sayısı her ay artarak devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımıza hizmet vermeye hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.