Sosyal Hizmet Ve Yardım Faaliyetleri Eğitimi Düzenlendi

04.09.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından “Belediyelerin Sosyal Hizmet ve Yardım Faaliyetleri Eğitimi” düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen eğitime ilçe belediyelerden, MUSKİ ve Büyükşehir Belediyesinden 70 personel katıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği Eğitmeni Av. Yasemin Sezgin verdiği eğitimde; sosyal belediyecilik kavramının üzerinde durulurken, diğer belediyelerin sunduğu yardım ve hizmetler hakkında bilgi verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ali Zağlı konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Çalışanların verimliliğini ve etkinliğini artırmak amacıyla düzenlenen eğitimlerimiz oldukça verimli geçiyor. Hizmet içi eğitim programlarımız önümüzdeki dönemde artarak devam edecek.”