Spor Şenliği Voleybol Turnuvasıyla Sona Erdi

03.05.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan 23 Nisan Spor Şenliği kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen spor etkinlikleri Voleybol Turnuvasıyla sona erdi.

8 Nisan 2018 tarihinde Taekwondo Turnuvası ile başlayan 23 Nisan Spor Şenlikleri, 28 Nisan 2018 tarihinde yapılan Voleybol Turnuvasıyla final yaptı.

Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonu’nda organize edilen 23 Nisan Taekwondo Turnuvasına 15 takım 197 sporcu,  Hentbol Şenliği’ne 4 takım 60 sporcu, Milas Atatürk Spor Kompleksinde yapılan Voleybol Turnuvasına 18 takım 230 sporcu katıldı.

23 Nisan Spor Şenliği Taekwondo Turnuvasına Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Datça Bahçetepe Gençlik Spor Kulübü, Dalaman Belediye Spor Kulübü, Efe Milas Spor Kulübü, Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Dalaman Kar Kaplanları Spor Kulübü, Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü, Kavaklıdere Halk Eğitim Müdürlüğü, Köyceğiz Halk Eğitim Müdürlüğü, Milas Gençlik ve Spor Kulübü, Muğla Gençlik ve Spor Kulübü, Muğla Üniversitesi Spor Kulübü, Ortaca Gençlik Spor Kulübü, Yatağan Spor Kulübü ve Sayokan Marmaris Spor Kulübü katılırken, 23 Nisan Hentbol Etkinliğine ise Muğla Büyükşehir Belediyespor ve Milas Belediyespor kız ve erkek takımı 23 Nisan Voleybol Turnuvasına, Muğla Büyükşehir Belediyespor, Milas Belediye Spor, Armutalanspor, Fethiye Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü, Dalaman Belediyespor Kulübü, Milas Özge Koleji ve Bodrum İhtisas Spor Kulübü katıldı.

Katılan takımların ve sporcuların heyecanlı geçen mücadelelerine sahne olan etkinlikler sonucunda yapılan ödül töreninde, turnuvada görev alan hakemlere ve kulüp temsilcilerine teşekkür belgesi, turnuvaya katılan sporculara anı madalyası, dereceye giren sporculara madalya ve kupa takdim edildi.