Stratonikeia’da İdil Biret Rüzgarı esecek

19.07.2018

Antik dönemden günümüze kadar tüm uygarlıkları içinde barından gladyatörler ve aşkın kenti Muğla’nın Yatağan ilçesindeki UNESCO Dünya mirası geçici listesinde yer alan Stratonikeia antik kentinde dünyaca ünlü piyano ve devlet sanatçısı İdil Biret konser verecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan konserde, Şef Münir Akalın yönetiminde piyano sanatçısı İdil Biret’in yanı sıra Muğla Büyükşehir Belediyesi orkestrası da sahne alacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Yatağan Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek olan konsere, bölgedeki vatandaşların yanı sıra Bodrum, Marmaris, Datça, Fethiye gibi tatil bölgelerinde bulunan yerli turistlerin de yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.