Su Ürünleri Sektörünün Stratejileri Belirleniyor

02.03.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen, GEKA tarafından desteklenen, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi danışmanlığında ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliğinde yapılan “Muğla Büyükşehir Belediyesinin Su Ürünleri Sektörüne Yönelik Stratejisinin Belirlenmesi Projesi” kapsamında üçüncü toplantı gerçekleştirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Su Ürünleri Sektörüne Yönelik Stratejisinin Belirlenmesi Projesi için düzenlenen üçüncü toplantı Milas Sanayi ve Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Stratejinin belirlenmesi için düzenlenen toplantıda, Milas, Avşar, Yaşyer, Ekinambarı Havzasındaki toprak havuzlarda deniz balıkları üretim sektörünün mevcut durumun tespiti ve çözümü hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Su Ürünleri Sektörüne Yönelik Stratejisinin Belirlenmesi Projesi kapsamında düzenlenen üçüncü toplantıya, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl ve İlçe Müdürlüğü, Milas Belediye Başkanlığı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Birlik ve kooperatiflerin temsilcileri ve yetiştiriciler katıldı.