Süleyman Seba Adı Muğla’da Ölümsüzleşiyor

03.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi ve Muğla 1903 Beşiktaşlılar Derneği’nin 13 Haziran Cumartesi günü açacakları park ile Süleyman Seba adı Muğla’da ölümsüzleşiyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi ve Muğla 1903 Beşiktaşlılar Derneği tarafından Menteşe İlçesi Düğerek Mahallesinde yapılan Süleyman Seba Parkı 13 Haziran Cumartesi günü saat; 15.00’da düzenlenecek tören ile açılıyor.

Beşiktaş’ın Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın adının ölümsüzleşeceği parkın açılış törenine, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyeleri, Beşiktaş’ın efsane futbolcusu Rıza Çalımbay, Siyah-Beyazlı takımın futbolcuları, Beşiktaş marşlarını seslendiren Birol Can ve spor camiasından bir çok temsilci ile çok sayıda vatandaşın katılımı bekleniyor.