Meclis Canlı

Taekwondo Turnuvasında Kıran Kırana Mücadele Ettiler


07.12.2016


Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Kavaklıdere Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen Kavaklıdere Taekwondo Turnuvası 4 Aralık Cumartesi günü Kavaklıdere Spor Salonu’nda yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Kavaklıdere Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen ümit ve büyükler kategorilerinde yapılan Kavaklıdere Taekwondo Turnuvası sabah saatlerinde başladı. Turnuvaya 11 spor kulübünden 97 sorcu katıldı. Turnuvayı çok sayıda sporsever takip ederken Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, Kavaklıdere İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür V. Kamuran Adalı da izleyiciler arasında yer aldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Muğla Gençlik ve Spor Kulübü, Dalaman Kar Kaplanları Spor Kulübü, Efe Milas Spor Kulübü, Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü, Menteşe Belediye Spor Kulübü, Milas Gençlik ve Spor Kulübü, Muğla Olimpik Spor Kulübü, Ortaca Halk Eğitim Müdürlüğü, Sayokan Marmaris Spor Kulübü ve Yatağan Spor Kulübünün katıldığı turnuva akşam saatlerinde yapılan madalya töreniyle sona erdi. 

Turnuvada Büyük Erkekler Kategorisinde, Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü birinci, Muğla Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü üçüncü, Büyük Kadınlar Kategorisinde, Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü birinci, Sayokan Marmaris Spor Kulübü ikinci, Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü üçüncü oldu. Ümit Erkekler Kategorisinde Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü birinci, Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, Milas Gençlik ve Spor Kulübü üçüncü, Ümit Kadınlar Kategorisinde,Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü birinci, Sayokan Marmaris Spor Kulübü ikinci olurken Dalaman Kar Kaplanları Spor Kulübü ise üçüncülüğü elde etti.