TEMA'dan Büyükşehire teşekkür ziyareti

13.06.2019

TEMA Vakfı yetkilileri “Dünya Çevre Günü” kapsamında yaptığı katkılardan dolayı Muğla Büyükşehir Belediyesine teşekkür ziyaretinde bulundu ve plaket takdim etti.

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Marmaris İlçe Gönüllü Sorumlusu ve vakıf gönüllüleri Muğla Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

“Dünya Çevre Günü” kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri Marmaris İlçesinde 250 ortaöğretim öğrencisine eğitim verdi. Temel İtfaiye bilgilerinin anlatıldığı eğitimde öğrencilere orman yangınlarının sebepleri ve bunlara karşı alınabilecek önlemler anlatıldı. Verilen eğitimin ardından Marmaris İlçe Gönüllü Sorumlusu ve vakıf gönüllüleri Muğla Büyükşehir Belediyesine teşekkür ziyaretinden bulunarak plaket takdim edildi.