Tenis Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

23.01.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Dalaman ve Menteşe Tenis Kortlarında faaliyetlerini sürdüren tenis alt yapı takımı kış döneminde de çalışmalarına devam ediyor.

21 Ocak tarihinde Dalaman ve Menteşe’den 8-9-10 yaş sporcular Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kapalı Tenis Kortlarında hazırlık turnuvası gerçekleştirdi. Turnuvalarla sporcular katılacakları müsabakalara hazırlanıyorlar.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada “Belediye olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyoruz. 2014 yılından beri sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında bir çok mahallede bir çok ilçede spora ve sporcuya katkılarımızı sürdürüyor, tüm vatandaşlarımızı spora teşvik edecek faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda yapılan tenis kortlarında genç sporcularımızın eğitimleri devam ediyor. Bu yıl içerisinde yapımı devam eden Ula ve Seydikemer tenis kortlarının tamamlanmasıyla tenis sporunda daha fazla sporcuya ulaşmayı hedefliyoruz.” İfadeleri yer aldı.