Tıp Haftasına Özel Oyun “Hayatın Umudu”

16.03.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Tabip Odası’nın katkılarıyla tıp haftası nedeniyle Hayatın Umudu adlı oyun sahnelendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Tabip Odası’nın katkılarıyla Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği tarafından tıp haftasına özel oyun sahnelendi. Oyuncularının bazıları doktor olan  Hayatın Umudu isimli tek perdelik oyun Menteşe ilçesinde tiyatro severlerin beğenisini kazandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunu izleyenler arasında yer alan Başkan Dr. Osman Gürün tiyatro sonrasında “Kültür kenti Muğla’mızın13 ilçesinde çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Tiyatro ise bunlardan sadece bir tanesi. Farklı konuların işlendiği, kimi zaman güldüren kimi zaman düşündüren oyunlarla vatandaşlarımızı bir araya getiriyoruz. Hayatın Umudu oyununda emeği geçen bütün oyunculara, Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği, Muğla Tabip Oda’mıza katkıları için teşekkür ediyorum.” dedi.