Meclis Canlı

Trafik İşaretlemelerinin Tespit Çalışmaları Tamamlandı


16.03.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Muğla İli genelinde bulunan yatay/düşey trafik işaretlemeleri tespit çalışmaları tamamlandı.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde bulunan muhtelif sokak, cadde, bulvar, kavşak, ve ana arterlerdeki yatay/düşey trafik işaretlemelerinin tespitini tamamladı. Yapılan çalışmaların ardından trafik tanzim, uyarı levhaları ve bilgi tabelalarının eksik olanları belirlenerek ekipler tarafından eksikler tamamlanmaya başlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa konu ile ilgili yaptığı açıklamada, trafikte bulunan sürücü, yaya ve yolcuların ortak dili olan trafik işaretlemelerini, doğru ve yerinde kullanmanın trafik güvenliği açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Kolukısa; “ Ekiplerimiz trafikte yaya, sürücü ve yolcuların can ve mal güvenliğini sağlamak için trafik işaretleme çalışmalarına hız verdi. Yerinde ve hızlı çözüm hedefiyle Bodrum ve Fethiye İlçelerinde trafik ekipleri oluşturduk. Başlatılan trafik işaretleme çalışmalarımız Muğla İli genelinde hızla devam ediyor.” dedi.