Trafik Levha ve işaretleri Tespit Ediliyor

04.12.2014

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Trafik Levha ve İşaretlerinin (yatay ve düşey işaretleme) mevcut durum tespiti çalışmalarında sona yaklaştı.

Ulaşım Daire Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince Muğla il genelinde yapılan Trafik Levha ve İşaretlerinin mevcut durum tespiti çalışmalarının %70’i kısa bir süre içinde tamamlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Alper Kolukısa konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Trafik Levha ve İşaretlerinin yol güvenliğinin sağlanması, trafiğin düzenlenmesi, sürücü ve yayalara rehberlik etmesinde büyük önem taşıdığını vurgulayarak “Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin kısa sürede Trafik Levha ve İşaretlerinin mevcut durum tespiti çalışmalarını %70 oranında tamamladı. yapılan tespitlerin ardından gerekli çalışmalar yapılacak ve böylece vatandaşlarımız daha güvenli seyahat edebilecek.” dedi.