Meclis Canlı

“Travel Turkey” Fuarında Büyükşehir Farkı


11.12.2015

Türkiye’nin turizm sektöründeki en önemli fuarlardan biri olan “Travel Turkey” fuarında Muğla Büyükşehir Belediyesinin standı vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesinin “Hedefimiz Bir Muğla Bir” sloganı doğrultusunda İlçe Belediyeler ile birlikte katıldığı 9. Turizm Fuar ve Kongresi “Travel Turkey” 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında Fuar İzmir’de ziyaretçilerini ağırlıyor. Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından fuar alanına kurulan “Muğla Evi” maketi ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor. Muğla Büyükşehir Belediyesinin standını ziyarete gelen vatandaşlara Muğla’nın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile ilgili bilgiler veriliyor.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Büyükşehir Belediyemiz ve 13 İlçe Belediyemiz ile birlikte Hedefimiz Bir Muğla Bir sloganı doğrultusunda Türkiye’nin turizm sektöründeki en önemli fuarlarından biri olan “Travel Turkey” fuarına katılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tarz fuarların Muğlamızın tanıtımına büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.”