Meclis Canlı

Tüm Yerel-Sen’den Başkan Gürün’e Ziyaret


30.05.2016



Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Cengiz Gülebay Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Tüm Yerel Yönetimler Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gülebay, Genel Mali Sekreter Arif Alel, Genel Hukuk  ve Sözleşme Sekreteri Ahmet Kılınçoğlu, Tüm Yerel-Sen Muğla Şube Başkanı Salih Yıldız ve Muğla Mali Sekreteri Yücel Kılınç Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.



Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Cengiz Gülebay, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Muğla’da katı atık düzenli depolama tesisleri, toprak, su analiz laboratuvarı, alım garantili çiçek üretimi, patates tohumu desteği, evde bakım, engelliler için kısa mola hizmeti ve engelli plajı gibi birçok sosyal belediyecilik hizmetlerini hayata geçirdiğini söyledi. Bu örnek projeleri diğer belediyelerle de paylaşacaklarını söyleyen Cengiz Gülebay Muğla’ya ve ülkemize yararlı hizmetleri için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etti.

Ülkemizde Emek ve Demokrasi Mücadelesi Veren Her Kurum Bizim İçin Değerli

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’da vatandaşların daha huzurlu, daha yaşanır bir şehirde yaşaması için hizmette sınır yok ilkesi ile var güçleri ile çalıştıklarını, Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlamında ortaya koyduğu hizmetlerde işçisinden memuruna kadar bütün personelinin emeği ve çabası olduğunu söyledi. Türkiye’de emek ve demokrasi mücadelesi veren bütün kurumların kendileri için değerli olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı ve yöneticilerine ziyaretleri için teşekkür etti.