Meclis Canlı

Türk Polis Teşkilatı’mız 172 Yaşında


10.04.2017


Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 172.yılı ve Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 Ülkemizde toplumsal huzur, vatandaşların can ve mal güvenliği için gece gündüz çalışan güvenlik birimlerinin zor bir vazifesi olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, asayiş, trafik ve daha birçok farklı birimleri ile polislerin vatandaşlarla her zaman iç içe olduğunu ve vatandaşların sevgisinden güç aldığını belirtti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Toplumsal huzurumuz, birlik ve beraberliğimiz, bizlerin can ve mal güvenliği için vatanımızın her köşesinde mesai saati gözetmeden çalışan güvenlik güçlerimiz zor ve gurur duyacak bir vazife yerine getirmektedir. Tüm şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum.” dedi.

 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına, hukukun üstünlüğüne dayalı, temelinde vatan, millet ve insan sevgisi bulunan bir anlayış içerisinde çalışmalarını yürüten Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 172.yılında bütün polis teşkilatımızın Polis Haftası’nı kutluyor, Muğla Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan Emniyet mensupları ve çalışanlarına Muğla’da adil, eşit ve güleryüzlü çalışmaları için teşekkür ediyorum.” dedi.