Meclis Canlı

Türk Sineması’nın Sultanı’ndan Başkan Gürün’e Ziyaret


27.04.2015

Türk Sineması’nın Sultanı, sinema sanatçısı Türkan Şoray, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Yönetmenliğini yapacağı film için Türkiye’de mekan araştırması yapan ve Muğla’nın Yeşilyurt Mahallesi’ni çok beğenen Türkan Şoray ve ekibi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

10 Haziran’da çekimlerine başlayacakları Çalışma ismi Eski Köye Yeni Adet filmi için Muğla’ya gelen Türk sinemasının sultanı, sinema sanatçısı Türkan Şoray, yönetmenliğini yapacağı film için araştırma yaptıklarını ve Muğla’ya ve Muğla Büyükşehir Belediyesi binasına hayran kaldıklarını söyledi. Sıcak ve samimi ortamda geçen sohbette Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün eski doktoru olduğunu öğrenen Türkan Şoray, şaşkınlığını gizleyemedi ve Başkan Gürün’e sağlığına kavuşmasındaki çabaları için teşekkür etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Türkan Şoray ve film ekibinin ziyaretinde, Muğla’nın son yıllarda Türk sinema filmlerine ve dizilerine ev sahipliği yaptığını, Muğla’nın eşsiz güzellikleri ve insanıyla misafirlerini ağırladığını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Türk sinemamızın yeri doldurulamaz, çok değerli ismi Türkan Şoray ve ekibini Muğlamızda ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Yönetmenliğini Türkan Hanım’ın yapacağı film için Muğlamızı çok beğenmişler. Son yıllarda birçok Türk filmine ve dizilere ev sahipliği yapan Muğlamızda bu tür projelerin olması Muğlamızın tanıtımı için de önemli. Sinemamızın sultanı Türkan Şoray’a ve ekibine Muğlamıza hoş geldiniz diyor, ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.