Meclis Canlı

Türkiye Duatlon Şampiyonu Başkan Gürün’ü Ziyaret Etti


07.11.2014

Türkiye Duatlon ve Cumhuriyet Kupası Orta Mesafe Demir Adam Triatlonu birincisi Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcusu Fikret Akay Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi adına 12 Ekim 2014 tarihinde Konya’da yapılan 3.Konya Duatlonu’na katılan ve 55-59 yaş grubunda Türkiye Duatlon şampiyonu olan, gene Muğla Büyükşehir Belediyesi adına 25-26 Ekim tarihleri arasında Antalya ilinde yapılan Cumhuriyet Kupası Orta Mesafe Demir Adam Triatlonu’na katılan ve 55-59 yaş grubunda birinci olan Muğla Büyükşehir Belediyesi master sporcusu Fikret Akay Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek turnuvalarda kazandığı kupaları takdim etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, farklı spor branşlarının bir arada yapıldığı Duatlon ve Triatlon yarışlarında birinci olan Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcusu Fikret Akay’ı tebrik ederek başarılar diledi. Başkan Gürün; “Ülkemizde farklı spor branşlarında daha fazla sporcu yetiştirmek ve uluslararası turnuvalarda ülkemizin temsil edilmesi için spora ve sporcuya önem vermeliyiz. Muğla’da tesisleşme anlamında çok olumlu adımlar attık. Her yaştan vatandaşımızın yararlanabileceği tesisler ve turnuvalarla farklı branşlardaki sporları yaygınlaştırmalıyız. Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni iki ayrı turnuvada başarıyla temsil eden Fikret Akay’ı başarılarından dolayı kutluyor, gençlere örnek bu sporcumuza teşekkür ediyorum.” dedi.