Meclis Canlı

Türkiye Şampiyonu Sporcular Başkan Gürün’ü Ziyaret Etti


25.02.2016



Türkiye Şampiyonu Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun “Türkiye Futbol Oynuyor” Projesi kapsamında destek verdiği İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından 17-21 Şubat 2016 tarihlerinde Eskişehir’de düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Kadınlar Futsal Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olan Ortaca İşitme Engelli spor Kulübü Derneği Bayanlar Futsal Takımı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.



“Engelleri Sporla Aşarak Muğlamızın Gururu Oldular”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’ya şampiyonluk kupasını getiren Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü’nü yürekten tebrik ettiğini söyledi ve engelsiz sporculara bundan sonra katılacakları turnuvalarda başarılar diledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla’mızın Ortaca ilçesinde çalışmalarına devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyemiz tarafından da desteklenen İşitme Engelliler Spor Kulübü’müz büyük bir başarının altına imza atarak bizleri gururlandırdı. Engelleri sporla aşan ve kazandıkları başarılarla diğer engelli arkadaşlarına örnek olan sporcularımızı kutluyor, Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Bundan sonraki uluslararası ve ulusal turnuvalarda da ülkemizi ve Muğlamızı temsil edecek sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.