Turnuvanın Birincisi Datça Veteran Spor Oldu

21.03.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Datça Belediyesi işbirliği ile düzenlenen voleybol turnuvasında mutlu sona ulaşan takım Datça Veteran Spor oldu.

Datça’da düzenlenen Datça Voleybol Turnuvası’nda yapılan maçlar sonrasında finale çıkan takımlar Datça Veteran Spor ve Emecik Spor oldu. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Datça Belediyesi’nin işbirliği ile düzenlenen turnuvanın final maçı 19 Mart’ta yapıldı. Datça Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan final maçında mutlu sona ulaşan takım Datça Veteran Spor oldu. Turnuvada ikinci Emecik Spor olurken, Datça Gençler üçüncü, Nikfer İddiaa Spor ise dördüncülüğü elde etti.

Yoğun ilgi gören final maçı sonrasında yapılan tören ile dereceye giren takımlara ödülleri verildi.