Meclis Canlı

Ula Göleti Çevre Düzenlenme Çalışmaları Başladı


24.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ula Göleti Çevre Düzenlemesi, Bisiklet ve Yaya Yolu projesinin arazi çalışmalarına başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca ihalesi yapılan Ula Göleti Çevre Düzenlemesi, Bisiklet ve Yaya Yolu projesinin arazi çalışmaları başladı. Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı teknik personellerin kontrollünde başlanan yol yapım çalışmaları, yol düzeltme ve reglaj işleri tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Salih Tufan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “2014 yılı sonunda ihalesini yaptığımız projenin sözleşmesini 2015 yılı Ocak ayında yaparak projeyi ihaleyi alan firmaya teslim ettik. Şu an arazi çalışmaları süren projemiz ekim ayı sonunda bitirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Bisiklet kenti Ula’ya yakışır bir biçimde bisiklet yollarının yapılacağı alan içinde aynı zamanda bisiklet turnuvaları ve çeşitli etkinlikler de yapılacaktır. Doğa içerisinde spor imkanı sunacak olan alanımız restoran ve dinlenme alanları ile de halkımız için vazgeçilmez bir spor, dinlenme ve aktivasyon alanı haline gelecektir.”