Meclis Canlı

Ula Göleti Çevresi Düzenleniyor


28.01.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı,  Ula Göleti Çevre Düzenlemesi, Bisiklet ve Yaya Yolları projesinin yapımı için ihaleyi alan firma ile sözleşme imzaladı ve yer teslimini yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nın Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Ula Göleti Çevre Düzenlemesi, Bisiklet ve Yaya Yolları projesinin yapım ihalesini alan firma ile sözleşme imzalanıp yer teslimi gerçekleştirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Salih Tufan konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Ula Göleti Çevre Düzenlemesi, Bisiklet ve Yaya Yolları projemizin 02.12.2014 tarihinde 15 katılımcı ile gerçekleştirilen ihalede en uygun teklifi veren firma ile sözleşme 21.01.2015 tarihinde imzalandı ve 28.01.2015 tarihinde  yer teslimi yapıldı. Projemiz kapsamında doğal yapıyı bozmadan Ula Göletini çevreleyen yol güzergahı içerisinde yaya ve bisiklet yolu,  oturma bankları, piknik masaları, çöp kovaları, çocuk oyun alanları, spor alanı, otoparklar ve çadır kampları yer alıyor. 270 gün yapım süresi olan projemiz süresinden önce tamamlanarak 2015 yılı içerisinde sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde kullanılmak amacıyla tüm vatandaşlarımıza hizmet verecektir. Muğla’mız için hayır olmasını diliyorum.” dedi.