Meclis Canlı

Ula’da kanalizasyon çalışmaları hızlı ilerliyor


31.07.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ula İlçesinin uzun yıllardır beklediği kanalizasyon hatlarının yapımına devam ediyor. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde süren çalışmaların yaklaşık 10 günde tamamlanması planlanıyor.

Ula İlçesinin yıllardır beklediği kanalizasyon hatları Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yatırımla hayat geçiriliyor. MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Mayıs ayında yer teslimi yapılan ve Haziran ayında başlayan kanalizasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Ana Cadde de Çalışmalar Tamamlanıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından 13 Milyon TL yatırımla 70 kilometre uzunluğunda olacak kanalizasyon hattının Ula ilçesindeki arıtma problemini ortadan kaldırması ve daha modern arıtma yapılması amaçlanıyor. İlçe girişinde bulunan ve yoğun olarak kullanılan Gazi Mustafa Kemal Bulvarında devam eden kanalizasyon çalışmaları 10 gün içerisinde bitirilip ara sokaklarda hatların yapımına devam edileceği belirtiliyor.

ULA İLÇEMİZ DAHA MODERN BİR ALT YAPI SİSTEMİNE KAVUŞACAK

Ula’da Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yatırımlarla kanalizasyon sorunun ortadan kalkacağını vurgulayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 70 kilometre uzunluğundaki yeni kanalizasyon hattı ile birlikte Ula ilçesinin daha modern bir alt yapı sistemine kavuşacağını ifade etti. Başkan Gürün, “Muğlamız genelinde alt yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Ula ilçemizin uzun yıllardır beklediği alt yapı çalışması başladı. Ula ilçemize yapılacak olan kanalizasyon hattı 13 Milyon TL’ye mal olacak. Bu miktarın yüzde 50’si İller Bankası SUKAP (Su Kanalizasyon ve Alt Yapı Projeleri) hibesi, yüzde 50’si de MUSKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından karşılanacak. Muğla’da yaşayan vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor.” dedi.