Ula’da Sıcak Asfalt Kaplaması Başladı

10.08.2020

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde vatandaşların daha rahat ve konforlu yollarda seyahat edebilmesi için asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ula ilçesinde altyapı yol ve kavşak yapım çalışması kapsamında Gazi Mustafa Kemal Bulvarında sıcak asfalt kaplamasına başladı.

Büyükşehir ekipleri Gazi Mustafa Kemal Bulvarında gidiş-dönüş 2,5 kilometre bölünmüş yolda sıcak asfalt kaplama işine başladı. İlçede 2,5 kilometre sıcak asfalt kaplama işinin yanı sıra bin 900 metre granit küp taş döşemesi yapılacak. Ekipler Ula Meslek Yüksek Okulunun bulunduğu caddede bin 100 metre sıcak asfalt kaplama çalışmasını tamamlamıştı.

Muğla Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada “ Şirin ilçemiz Ula’da kanalizasyon çalışmalarımızı tamamladık ve evsel bağlantılarına başlandı. Ula’mızın girişinde bulunan Gazi Mustafa Kemal Bulvarında 2,5 kilometrelik bölünmüş yolda sıcak asfalt kaplamasına başlandı” denildi.