Ulaşım Heyeti Ankara’da İncelemelerde Bulundu

15.05.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Heyeti, Ankara’ya giderek toplu ulaşımın dönüşümü ile ilgili incelemelerde bulundu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Halis Kabaş ve Toplu Kara Taşıma Şube Müdür V. Şükrü Yılmaz’dan oluşan heyet, toplu ulaşımın dönüşümü ile ilgili incelemelerde bulunmak üzere Ankara’da bir takım ziyaretlerde bulundu. Heyet, Türkiye Belediyeler Birliği ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın’ı ziyaret ederek toplu ulaşım konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler oldukça olumlu ve faydalı geçti.Belediyeler Birliğinin ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’nun toplu ulaşım konusunda yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler alarak Büyükşehir Belediyemizin ve şoför esnafının vatandaşlara daha kaliteli nasıl hizmet verebileceği konusunda fikir alışverişinde bulunduk.”