Meclis Canlı

Uluslararası Turnuvada Büyükşehir Belediyesi Taekwondocuları gururlandırdı


22.02.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi Taekwondo sporcuları Milli Takım adına yarıştıkları 6. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasında gösterdikleri başarılı mücadeleyle bir gümüş, bir bronz madalya alarak Türk sporcuların kazandığı 166 madalyaya katkı sağladı.

13-17 Şubat 2019 tarihleri arasında Antalya'da yapılan ve 51 ülkeden 1615 sporcunun mücadele ettiği turnuvada Büyükşehir Belediyesi Taekwondo sporcuları Eda Nur Tosun gümüş madalya, Beren Çiftçisoy bronz madalya, Emirhan Bayhan ise milli sporcu belgesi kazandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Taekwondo Antrenörü ve aynı zamanda Milli Takım Antrenörü olan Naz Kargın Göktaş’ın çalıştırdığı sporcular Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda almış oldukları başarılı sonuçlarla 6. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda Milli Takım adına yarışmaya hak kazanmıştı. 

6. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasında Türk taekwondocular müsabaka dalında 87 madalya, Poomsae dalında 79 madalya toplamda ise 166 madalya alarak turnuvayı tamamladı.