Üniversite, Senfonik Anadolu Rock Yeni Yıl Konseri ile coştu

08.01.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde düzlenen Senfonik Anadolu Rock Yeni Yıl Konserinde üniversiteliler müzikle coştu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası tarafından Senfonik Anadolu Rock Yeni Yıl Konseri düzenlendi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda yapılan konserde, orkestrada Konuk Şef Hakan Şensoy, Konuk Sanatçılar Elektro Gitarist Nurkan Renda ve Viyolonsel Sanatçısı Çağ Erçağ ile konuklar müziğe doydu.

Yaklaşık iki saat süren konserde, Old Giants (Nurkan Renda), Çoban Yıldızı (Melih Kibar), Fesuphanallah/ Weli Weli Men Hobboun Weli (Samir Yazbek), Sakın Gelme (Fuat Güner), Güllerin İçinden (Mazhar Alanson), Klinik (Nurkan Renda), Estarabim (Erkin Koray), Dönence (Ahmet Güvenç), Arap Saçı (Özer Şenay), Resimdeki Göz Yaşları (Cem Karaca), Hatasız Kul Olmaz (Orhan Gencebay) ve Namus Belası (Cem Karaca) eserleri icra edildi. Eserlere konsere katılanlar hep bir ağızdan eşlik etti.