Meclis Canlı

Üstün Dökmen ile Bol Kahkahalı İletişim Eğitimi


02.08.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak için personele yönelik eğitim programları düzenlemeye devam ediyor.

Türkiye’nin alanında en sevilen isimlerinden biri olan; psikolog, TV programcısı, eğitimci ve yazar Prof. Dr. Üstün Dökmen, “İş Dünyasında ve Özel Yaşamda Kaliteli İletişim, Yaşama ve Çalışma Sevinci” konulu eğitimde Muğla Büyükşehir Belediyesi personeli ile bir araya geldi. Prof. Dr. Şadan Gökovalı Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen eğitime, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve çok sayıda personel katıldı.

Dökmen “Her Durumda Mutlu Olmak Zorunda Değiliz ancak Güçlü Olmalıyız”

Prof. Dr. Üstün Dökmen eğitimde, kaliteli iletişim ve mutlu yaşam için iş ve özel hayatta bir denge sağlanması gerektiğini, ama en önemlisinin de zamanın tadını çıkararak yaşamak olduğunu belirtti. Dökmen, söyleşi boyunca personel ile karşılıklı iletişime geçerek, küçük oyunlar oynatarak personele keyifli dakikalar yaşattı. Üstün Dökmen, yönetici ve lider arasındaki farkları yaşamın içinden verdiği örneklerle açıklayarak zihinlerde yer etmesini sağladı. Hayatın hiçbir zaman pes edecek kadar kısa olmadığını söyleyen Dökmen, farklı bakış açıları ile olaylara bakabilmenin insanın kendisini ve dünyayı değiştirebilecek kadar güçlü bir argüman olduğunu vurguladı.

Yaklaşık iki saat süren keyifli eğitimin ardından Üstün Dökmen’e ,Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Başkan Danışmanı Cengiz Bektaş tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.