Meclis Canlı

Vali Çiçek, Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti


21.11.2014

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Valisi Amir Çiçek’e çalışmalar ve projeler hakkında bir brifing verdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi binasında gerçekleşen toplantıda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve daire başkanları Muğla Valisi Amir Çiçek’e devam eden projeler ve planlanan projeler ile ilgili bilgi verdi.

Vali Amir Çiçek Büyükşehir Belediyesi’nin hızlı bir şekilde yapılanmasını tamamlamış olmasının büyük bir avantaj olduğunu belirtti. Vali Çiçek; “İnsanlar hala daha büyükşehir belediyesinin yetki ve sorumluluk alanlarını bilmiyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız, her ilçeye giderek büyükşehiri bizzat anlatması çok önemli ve güzel bir uygulama. Seçimlerden sonra geçirdiğimiz bu kısa zamanda hayata geçirilen projeleri duyunca çok heyecanlandım ve mutlu oldum. Bu başarıyı gösteren Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve ekibini kutluyorum.” Dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ise Muğla için, Muğla’da yaşayan herkes için çalışmalarının devam edeceğini açıkladı.