Meclis Canlı

Vatandaş Mücadeleden Memnun


12.12.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Marmaris ve Datça’da yürütülen vektörle mücadele çalışmaları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı il genelinde yürüttüğü çalışmalarla vatandaşlara hizmetlerini sürdürüyor. Bir çok alanda hizmetlerine devam eden Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yılın 12 ayı boyunca sivrisinek ve haşerelerle mücadelesine de devam ediyor. Bu kapsamda Marmaris ve Datça ilçelerinde yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi personeline teşekkürlerini ileten Datça Yazı mahallesinde restoran işletmecisi Adem Şahin, 3 yıldır bölgede olduğunu ilk yıl müşterilerine sivrisinek ve haşereler konusunda mahcup olduklarını belirtti. 2 yıldır çalışmanın yapıldığı ve tek bir müşterisinden de şikayet almadığını belirten Şahin, Muğla Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin vermiş olduğu hizmetten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“Sinek ilacı satamıyorum”

Datça Palamutbükü mevkiinde vektörle mücadele konusuna esprili bir dille yaklaşarak “sinek ilacı satamıyorum” diyen market sahibi olan Oktay Çuhadar “çalışmalarınız çok güzel. önemli olan halkın memnuniyeti” ifadelerini kullandı.

Marmaris Selimiye Mahallesi Muhtarı Şenol Deniz ise yürütülen ilaçlama çalışmaları sonucu önemli bir problem olan sivrisineklerden kurtulduklarını, tatile gelen misafirlerin bizzat kendisine teşekkür etmeye geldiklerini belirtti. Çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Deniz, Muğla Büyükşehir Belediyesine ve personeline hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.