Meclis Canlı

Vektörle Mücadele Milas’ta Devam Ediyor


25.11.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi vektörle mücadele çalışmalarına Milas’ta devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı il genelinde yürüttüğü çalışmalarla vatandaşların yüzünü güldürüyor. Bir çok alanda hizmetlerini sürdüren Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yılın 12 ayı boyunca sivrisinek ve haşerelerle mücadelesini de sürdürüyor. Bu kapsamda yürütülen çalışmalar Milas ilçesinde devam ediyor.

Çalışmalar hakkında görüşlerini dile getiren Emek Mahallesi Muhtarı Mevlüt Kara “Sivrisinek ve haşerelerle ilgili yapılan çalışmalar çok başarılı. Bu sayede önceki yıllara göre daha rahat yaşayabiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Çamovalı Mahallesi Muhtarı M. Ali Damgalı ise “yapılan çalışmalardan memnunuz. Yapılan çalışmalar ve verilen hizmetlerden dolayı belediye başkanımıza ve personeline teşekkür ediyoruz” dedi.

“Belediye bizi rahata kavuşturdu” 

Yıllardır sivrisinek konusunda sıkıntı çektiklerini belirten vatandaşlar da “Yıllardır sivrisineklerle boğuşuyorduk. İlk defa bu yıl yapılan çalışmalarla sineksiz haşeresiz bir yaz geçirdik. Muğla Büyükşehir Belediyesine yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bizim için büyük bir sorundu ama rahat ettirdi.” İfadelerini kullandı.

 “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz”

Konu ile ilgili görüşlerini aktaran Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç bölge insanının yıllardan beri süregelen haşere sorununa çare olmaya çalıştıkları belirtti. Daire Başkanı Hacı Koç “Kuruluşumuzdan bu güne kadar sivrisinek ve diğer haşerelerin üreyebileceği alanları tespit ederek, gerektiğinde ilaçladık ve kontrol ettik. Gerek ilçe merkezleri gerekse en uzaktaki mahallerimizde yılın 12 ayı boyunca çalışmalarımızı sürdürdük. Kış aylarında da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımızla vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.