Veteranlar Voleybol Turnuvası Yapıldı

12.11.2014

Muğla Büyükşehir Belediyesi 8-9 Kasım tarihlerinde düzenlenen Veteranlar Voleybol Turnuvası’na ev sahipliği yaptı.

2012 yılından beri Marmaris, Milas, Datça ve Menteşe ilçelerinde her yıl düzenlenen Veteranlar Voleybol Turnuvasının ilki Muğla Büyükşehir Belediyesi Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Kompleksinde yapıldı. Turnuvaya Datça Kent Konseyi Veteranspor, Marmaris Belediyesi A ve B Veteranspor ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteranspor takımları katıldı.

Turnuvanın sonunda birinci Marmaris Belediyesi A Veteran takımı birinci olurken, ikinci Datça Kent Konseyi Veteran Takımı, üçüncü, Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Takımı, dördüncü ise Marmaris Belediyesi B Veteran Takımı oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan sporun ve sporcunun yaşı olmadığını söyledi. Ali İnan ; “Bunun gibi etkinlikler sporun yaşı olmadığının en büyük kanıtı. Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak sporun ve sporcularım her zaman yanında olmaya devam