Meclis Canlı

Veteriner adayları geçici hayvan bakım evini ziyaret etti


13.12.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım Evi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin bu yıl ilk kez öğrenci aldığı Milas Veterinerlik Fakültesi öğrencilerini ağırladı. Hayvan Bakım Evi’nin içindeki birimleri tek tek gezen veteriner adayları, bakım evi hakkında da yetkililerden bilgi aldılar.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Temmuz ayında 3 Milyon 715 Bin TL’ye yapımı tamamlanan Hayvan Bakım Evi, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Son olarak, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin çiçeği burnunda fakültesi Milas Veterinerlik Fakültesinin ilk öğrencileri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım Evini ziyaret etti.

“Yerel Yönetimler ve Hayvan Hakları” dersi için yerinde eğitim alan veteriner adayları, 37 bin 349 metrekare alan üzerine inşa edilen tesisi gezdiler. Geçici hayvan bakımevi sakinleri ile keyifli vakit geçiren öğrenciler, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin uzman veterinerlerinden bilgi alarak meslekleri hakkında da görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaret sonunda Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ziyaretçilerine ücretsiz olarak verdiği “Bizim İçin Bir Dost Besler misin” yazılı mama öğrencilere dağıtıldı.