Meclis Canlı

Yatağan Açık Yüzme Havuzu ve Spor Salonu Bu Yıl Tamamlanıyor


11.05.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yatağan ilçesine kazandırılacak olan Açık Yüzme Havuzu ve Spor Salonu yıl sonunda tamamlanacak.

Eylül 2017’de yapımına başlanan Yatağan Açık Yüzme Havuzu ve Spor Salonu yıl sonunda tamamlanarak bölgeye kazandırılacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Yatağan’a kazandıracağı büyük yatırımlardan olan açık yüzme havuzu ve spor salonu 7 bin 114 metre karelik alana yapılıyor. İçerisinde 25x33 metrelik özel su topu ölçülerinde havuz bulunduran tesiste fitness, pilates, seminer ve toplantı salonları ile personel, hakem, soyunma odaları ve kafeterya yer alıyor. 2018 yılının sonlarında vatandaşların kullanımına sunulacak olan tesis 5 milyon 981 bin TL’lik yatırımla tamamlanacak.

“Muğlamıza Yakışan Tesisleri Hayata Geçirmenin Gururunu Yaşıyoruz”

Ziyaretler için Yatağan’a giden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Yatağan Açık Yüzme Havuzu ve Spor Salonu Tesisi inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gürün “Muğlamız birbirinden değerli ve güzel 13 ilçeye sahip. Büyükşehir Belediyesi olarak 13 ilçemizde hizmetlerimiz ve yatırımlarımızla vatandaşlarımızın daha çağdaş, modern bir şehirde yaşamasını sağlamak için çalışıyoruz. Yatağan ilçemizde yapımı devam eden açık yüzme havuzu ve spor tesisimizden sadece Yatağan ilçemizde yaşayanlar değil, Menteşe, Milas ve diğer ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımız da yararlanabilecek. Farklı spor aktivitelerinin yapılabileceği tesisimiz ayrıca vatandaşlarımızı bir araya getirecek ve hemşerilik duygularını arttıracak. Yaşamaktan ve hizmet etmekten gurur duyduğumuz güzel Muğlamız hizmetin en iyisini hak ediyor.” dedi.