Meclis Canlı

Yatağan Bahar Kupası Turnuvası’nda DOSTLUK Kazandı


15.05.2017


Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Yatağan Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Bahar Kupası Halı Saha Turnuvası’nda dostluk kazandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Yatağan Belediyesi’nin birlikte düzenlediği 31 Mahalle’den 35 takımın katılarak mücadele ettiği Bahar Kupası Halı Saha Turnuvası çekişmeli maçlara, renkli görüntülere sahne oldu. 6 Nisan’da başlayan turnuvada finale kalan takımlara ödüller Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Bereket Enerji (Yatağan Termik Santrali ve Yatağan Kömür İşletmesi) Maden Direktörü Yüksel Akın, Termik Santral Direktörü Serdar Toprak tarafından verildi.

Bahar Kupası Halı Saha Turnuvası ödül töreninde konuşan Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık vatandaşları bu tür sosyal etkinliklerle bir araya getirdiklerini, turnuvada mücadele eden bütün takımlara katkılarından ve başarılarından dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

“Toplum olarak Bir Olmaya, Dayanışmaya ihtiyacımız var.”

Ülke olarak birlik ve beraberliğe, yardımlaşmaya, dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Bahar Kupası turnuvasında komşu mahallelerin bir araya geldiklerini, takım olduklarını ve bir amaç için hep birlikte mücadele ettiklerini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Bahar Kupası Halı saha turnuvasında 31 mahalleden 35 takımımız mücadele etti. Aynı ilçenin komşu mahalleleri bir araya geldiler, takım kurdular ve hep birlikte turnuva boyunca mücadele ettiler. Toplum olarak da bu birlikteliğe, dayanışmaya ihtiyacımız var. Sporda bu birliktelik ve dayanışma için önemli bir alan. Bu yüzden Büyükşehir Belediyesi olarak sporun bütün dallarına, sporcularımıza büyük önem veriyoruz. Bugüne kadar 9 spor tesisimizin yapımı tamamlandı ve inşaatı devam eden tesislerimiz var. 2017 yılında 11 tesisi daha Muğlamıza kazandıracağız. Bahar kupası turnuvasına katılan, kenardan takımlarına destek veren, centilmence mücadele eden bütün sporseverlere teşekkür ediyor, şampiyon olan takımımızı da kutluyorum.” dedi.

Yatağan Bahar Kupası Halı Saha Turnuvası’nda Dere Mahallesi takımı birinci olurken Cumhuriyet Mahallesi takımı ikinci, Yeni Mahalle1 takımı üçüncü ve Gökpınar Mahallesi takımı dördüncü oldu.