Meclis Canlı

Yemişendere ve Muratlar’ın Yolları Asfaltlanıyor


14.09.2020


İl genelinde kırsal mahallelerin yollarını yenilemeye ve genişletmeye devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe ilçesine bağlı Yemişendere ve Muratlar grup mahalle yollarında 8 kilometrelik 2. Kat sathi kaplama çalışmalarını sürdürüyor.

 

Vatandaşların güvenli ve modern yollarla sevdiklerine ulaşmalarını sağlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sorumluluk alanlarındaki yollarda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Menteşe ilçesi Yemişendere ve Muratlar Mahallelerinde 8 kilometrelik 2. Kat sathi kaplama çalışmaları devam ediyor.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe ilçesinin kırsal mahallelerinde devam eden yol çalışmaları ile ilgili olarak Muratlar Mahallesi Muhtarı Özcan Duran ve Yemişendere Mahallesi Muhtarı Mehmet Günay açıklamalarda bulundu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin mahallelerinde gerçekleştirdiği hizmetlerle yüzlerinin güldüğünü ifade eden Muratlar Mahallesi Muhtarı Özcan Duran, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etti. Pandemi sürecinde çalışmanın kolay olmadığını ifade eden Yemişendere Mahallesi Muhtarı Mehmet Günay ise Büyükşehir Belediyesi personelinin görevlerini layıkıyla yerine getirdiğini, yol çalışmalarının tamamlanmasından itibaren mahalle sakinlerinin güvenle seyahat edebileceklerini ifade etti.