Meclis Canlı

Yeni Atatürk Caddesi Vatandaşı Rahatlattı


02.12.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Milas Atatürk Caddesi yeni haliyle vatandaşları rahata kavuşturdu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Milas İlçesi Atatürk Caddesi’nde kentsel tasarım projesi uygulaması ile çalışmalar başlatılmıştı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri caddede yaya güvenliği öncelikli kaldırım, park yeri, sıcak asfalt kaplama ve altyapı çalışmalarını geçtiğimiz ay içerisinde tamamlayarak yeni haline kavuşturmuştu.

Geçtiğimiz günlerde etkili olan yağışlarda Milas başta olmak üzere bir çok ilçede yollarda oluşan birikintiler ve çökmeler nedeniyle ulaşımda sıkıntılar yaşandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalarla yeni görünümüne kavuşan Atatürk Caddesi’nde hiçbir sıkıntı yaşanmayarak ulaşımın sağlıklı bir şekilde olması vatandaşlardan tam not aldı.

“Vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz”

Konu hakkında değerlendirme yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç “Yapmış olduğumuz yol projelerinde, ekip arkadaşlarımızla beraber ne kadar doğru kararlar almış olduğumuzu görmenin mutluluğu içerisindeyiz. Yıllardır vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları bilerek ve bu sorunları bir daha yaşamamaları yönünde planlarımızı yapıyor ve bunun bilinciyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yapmış olduğumuz Atatürk Caddemiz Milas halkımızın bundan sonra ulaşımda sıkıntı yaşamamasını sağlayacak, bu da Büyükşehir Belediyesi olarak bizleri mutlu edecek. Tüm ilçelerimizde vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye, hak ettikleri kamusal alanlardaki hizmetlere kavuşmaları için var gücümüzle çalışmalara devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.