Meclis Canlı

Yeni Müdür’den Başkan Gürün’e Ziyaret


01.09.2015

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne yeni atanan Serkan Öçalmaz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

İstanbul Beykoz Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü iken Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanan Serkan Öçalmaz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla’ya atandığı ve görevine başladığı andan itibaren Muğla’daki yatırımlar ve tesisler hakkında bilgileri aldığını söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz sözlerine şöyle devam etti; “Görevi devraldığım Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’in çabaları ve sizlerin desteğiyle Muğla’ya yeni tesisler kazandırılmış. Muğla’daki hizmetlerin üzerine yenilerini ekleyerek Muğla’daki kurumların da desteğiyle Muğla’ya hizmet etmek istiyoruz.” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’ya yeni atanan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz’a ziyaretleri için teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla’da belediyemizin yer tahsisi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’müzün girişimleri ile yeni tesisler kazandırdık. Gençlik Spor İl Müdürü’müz Bekir Çeker’e bu anlamda bir kez daha teşekkür ediyorum. Muğla ili genelinde Turizm, Gençlik ve Spor Daire Başkanlığımızla da gençlerimize yönelik her türlü çalışmayı, projeyi destekliyoruz. Ayrıca Muğla’da turizmi bütün yıla yaymak, spor turizminin yaygınlaşması için de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’müz ile birlikte çalışmalar yapabiliriz.” dedi.