Yılanlı’da engelli çocukların kar keyfi

18.01.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Kanuni Sultan Süleyman Lisesi Özel Eğitim Alt sınıfında eğitim gören engelli öğrencileri, Yılanlı Mevkiinde kartopu oynamaya götürdü.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla Menteşe ilçesi Kanuni Sultan Süleyman Lisesi Özel Eğitim Alt Sınıfında eğitim gören engelli öğrencileri, Yılanlı Mevkiinde ağırlandı.

Engelli Nakil Aracı ile Yılanlı mevkiine götürülen engelli öğrenciler, Kısa Mola personelinin eşliğinde kartopu oynamanın keyfini çıkardı. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından öğrencilere mangal yakılarak sucuk ekmek ikram edildi.

Kartopu savaşı ve çeşitli etkinliklerle eğlenceli vakit geçiren öğrencilerin aileleri, engelli bireylere yönelik birçok sosyal etkinliklerin düzenlenmesini sağlayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etti.