Yol Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

11.03.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Muğla İli genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, Milas İlçesi Çamlı Mahallesi ve Pınar Mahallesi arasındaki bağlantı yolunun heyelan nedeniyle kapanması sonucu yaptığı bakım ve onarım çalışmalarının ardından yolu ulaşıma açtı. Bunun yanı sıra ekipler, Seydikemer İlçesi Kayabaş Mahallesine bağlı yol güzergahında yoğun araç trafiğinden dolayı bozukluklar ve çukurların oluştuğu yolun da bakım ve onarımını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ekiplerimiz Muğla İli genelinde ulaşıma kapanan yada zarar gören yolların bakım ve onarımlarını tamamlamak içi özverili bir çalışma yürütüyorlar. Yolların bakımı aciliyet durumlarına göre belirlenerek vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.”