Yol Çalışmaları Devam Ediyor

25.12.2014

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, 2014 yılı içerisindeki hizmetleri kapsamında Muğla ili genelinde 2 bin 340 km yolun bakım ve onarımının yanı sıra 105 km yolda da asfalt kaplama çalışması yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2014 yılında 13 ilçede yürüttüğü yolları bakım ve onarım çalışmasında toplam 2 bin 340 km yolu yenilerken, 1. ve 2. kat asfalt kaplama programı dahilinde 105 km yolda da asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Muğla ili genelinde yol yapım, bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarında ekiplerimiz 2014 yılı boyunca aralıksız çalıştı ve çalışmaya da devam ediyor. Vatandaşlarımızın daha güvenli ve rahat seyahat edebilmeleri için Muğla ili genelinde yürüttüğümüz yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmaları bu yıl olduğu gibi 2015 yılında da planlı ve programlı bir şekilde devam edecek. “dedi.