Zabıta Ekipleri Kaldırım ve Yol İşgallerine Karşı Denetimlerini Arttırdı

12.08.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, yaya kaldırımı, bisiklet yolları ve otobüs duraklarına araç park ederek yayaların geçişlerine engelleyenlere karşı denetimlerini arttırdı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine yaya kaldırımlarına araç parkını engellemek için denetimlerini sıklaştırdı. Kaldırım işgalini önlemek için ilk olarak araç sahiplerini uyaran Zabıta ekipleri, uyarıları dikkate almayan araç sahiplerine 5326 sayılı kabahatler kanuna istinaden gerekli yasal işlemler yapılıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Şevket Gülen, yayaların daha güvenli bir trafik akışı içinde yer almaları için tüm araç sahiplerini daha duyarlı olmaya davet etti.