Meclis Canlı

ZurnaZen Festivali 3 Eylül’de Başlıyor


31.08.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve her yıl büyük ilgi gören Uluslararası ZurnaZen Festivali 3 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Bu yıl açılış programının konuğu ise ünlü sanatçı Hüsnü Şenlendirici.

Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Uluslararası ZurnaZen Festivali yine coşku dolu anlara sahne olacak. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ZurnaZen Festivali 3 Eylül Pazartesi günü başlayacak ve 4 ilçede düzenlenecek. 3 Eylül Pazartesi Menteşe’de, 4 Eylül Salı Ortaca’da, 5 Eylül Çarşamba Fethiye’de gerçekleştirilecek olan festival 6 Eylül Perşembe günü Milas’ta son bulacak.

Festivalin Menteşe’de yapılacak olan açılış programına ünlü sanatçı Hüsnü Şenlendirici konuk olacak. Bergama Altı Atmaca Davul Show grubunun da sahne alacağı gecede vatandaşlar unutulmaz bir geceye şahit olacak.

Türkiye’den 8 sanatçının sahne alacağı festivalde, Bulgaristan, Tayvan, Makedonya, Azerbaycan, Ermenistan ve Hindistan’dan katılacak sanatçılar da performanslarını sergileyecekler.